Carnavalsmotto 2017 onthuld tijdens Halfvastenborrel 4 maart 2016

IMG_2722Afgelopen vrijdag liep Café Marie in Ulvenhout langzaam vol met hele en halve carnavalsverenigingen, Sauwelaars, raads- en bestuursleden. De Halfvastenborrel, georganiseerd door Stichting Ulvenhouts Carnaval, stond in het teken van het uitreiken van de geldprijzen aan de diverse winnaars van de Carnavalsoptocht 2016. Maar ook het motto 2017 zou bekend gemaakt worden.

 

IMG_2725

Gaston Starreveld (a.k.a. Boswachter Henk Bos) was speciaal voor deze gelegenheid naar Café Marie gekomen. Nadat de gouden envelopjes aan de prijswinnaars van de categorieën individueel/paren, kleine groepen, grote groepen en wagens waren overhandigd, werd het nieuwe motto gepresenteerd van de hand van De Sisters: Dur zit schot in

2016-03-04 medaille met motto

De dames hebben het bijbehorende edelmetaal inmiddels in ontvangst genomen en zijn zeer trots de nieuwe motto vrouwkes te mogen zijn. Er werd nog lang doorgeborreld aan de Dorpstraat en de eerste ideeën voor 2017 vlogen alweer over tafel.

Stichting Ulvenhouts Carnaval wenst iedereen alvast veel inspiratie. We zien jullie in het najaar van dit jaar graag terug voor een nieuw seizoen vol gezelligheid & leut!