Aswoensdag = haringhappen!

2016-02-10 schoonmaken Pekhoeve 4
Aswoensdag 10 februari 2016 werd afgetrapt met heel wat emmertjes sop. Met vereende krachten – Raad van Elf, bestuursleden van de S.U.C en enkele enthousiastelingen – werd Sociaal Cultureel Centrum De Pekhoeve weer schoon & fris opgeleverd.

2016-02-10 haringhappen 1De gezamenlijke horeca bood de S.U.C daarna een haringfeestje aan om te bedanken voor een geweldig Carnaval. Het carnavalsfeest was immers vlot en zonder enig incident verlopen dankzij de belangeloze inzet van vele vrijwilligers plus de enthousiaste inbreng van de professionele horeca.

2016-02-10 haringhappen 2
Op het podium van de Pekhoeve stonden vele vermoeide maar voldane Ulvenhouters, waarna Boswachter Henk de Korenwijn verzorgde en Raadslid Joep de haring en uitjes. Deze gezellige en informele afsluiting van Carnaval werd door alle aanwezigen zeer gewaardeerd.

Tot volgend jaar!