Prima Carnavalsmiddagen in het Bosuilendorp!

Ja beste Bosuilen en Bosuilinnen, dat kan zeker worden gezegd over de middagen van de laatste twee Carnavalsdagen van dit jaar. Zo stond ook dit jaar op de maandagmiddag het Dolle Dobbertjesbal op het programma, een dag later gevolgd door de Gehaktballetjesmiddag en Natte Dinsdag.

DOLLE DOBBERTJESBAL
2016-02-08 Dobbertjesbal 8Het Dolle Dobbertjesbal op maandagmiddag, dit jaar voor het eerst volledig georganiseerd door CV de Dobbers, vond plaats in de Pekhoeve. Mooi om te zien dat een Bosuilse Carnavalsvereniging de brug slaat tussen de jonge en de wat oudere jeugd. De kids konden lekker op het podium dansen, gezellig aan tafel tekenen of ervoor kiezen om te worden geschminkt, terwijl de ouders, opa’s en oma’s lekker konden bijpraten over de Carnavalsoptocht in het Bosuilendorp…..

GEHAKTBALLETJESMIDDAG
2016-02-09 Gehaktballetjesbal 045En dan door naar de dinsdagmiddag, de inmiddels ook bekende Gehaktballetjesmiddag, dit jaar voor de tweede maal georganiseerd door CV de Gehaktballen. Er was een keur aan oudhollandse spelletjes aanwezig, met daarbij het motto altijd prijs. Zo konden de kids kegelen, touwtje trekken en eendje hengelen. Ook hier werd wederom de brug geslagen tussen de jongere en de oudere jeugd.

Mooi om te zien dat de jeugd de toekomst heeft en dat het Carnavalsvirus door deze beide Carnavalsverenigingen goed wordt overgedragen op de jeugd.

KBO MIDDAG
En dat de inmiddels al wat oudere jeugd het Carnaval vieren nog niet heeft verleerd, bleek bij een bezoek aan de ouderenmiddag in de Pekhoeve op Carnavalsdinsdag. Een middag georganiseerd door de Katholieke Bond voor Ouderen. Een middag waar naast de polonaise ook tijd was voor een Sauwel van Piet Nuijten. Een middag waar ook de Jeugdprinses en haar gevolg zich op de dansvloer begaven.

NATTE DINSDAG
En dan als afsluiter van deze middag De Natte Dinsdag bij Café Marie. Ook dit jaar wederom een grandioos succes. Het was weer volle bak en een aantal uren veel gezelligheid! Voor alle activiteiten deze middagen, dank aan de organisatie.

Op naar Carnaval 2017!