Gouden Carnavalsweekend Bosuilendorp

2016-02-06 jeugddiscoJEUGDDISCO
Ook dit jaar was het weer een avond prima Carnaval vieren in de Pekhoeve voor de jeugd van 10 tot 15 jaar. Een gezellige boel was het weer met de muziek van disco JG Sound en niet te vergeten daarbij de prachtige verlichting. De jeugd vond het allemaal geweldig, ze kon hossen, de polonaise lopen, op tijd eten en drinken, variatie genoeg dus. Voor de organisatie een groot woord van dank, op naar de volgende Jeugddisco. 

PRINSENBRUNCH
Genieten was het tijdens de Prinsenbrunch, dat kan zeker gezegd worden. 2016-02-06 prinsenbrunch groepDit jaar met als locatie Landgoed Anneville, alwaar in het Koetshuis alle plaatsen meer dan bezet waren. De locatie Anneville was niet zomaar gekozen, dit had natuurlijk wel een reden, het is namelijk bijna de geboortegrond van Prins Ad XVI. In zijn toespraak gaf Prins Ad XVI aan zeer vereerd te zijn om op landgoed Anneville met de Bosuilen en Bosuilinnen van de Prinsenbrunch te genieten. Een speciaal woordje was er voor Henk Bos, hij kreeg de Gouden Uitblinker vanwege zijn grote inzet en betrokkenheid voor het Carnaval in het Bosuiendorp. Ook richtte de Prins een dankwoord tot de organisatie van de brunch. En natuurlijk dankte prins Ad XVI ook de broers Wim en Jan de Constant Rebeque voor de mogelijkheid van het houden van de Prinsenbrunch op het mooie landgoed Anneville. Met deze brunch had iedereen een goede bodem gelegd voor het vervolg van het Carnaval. 

30PLUS BAL…..
Volle bak afgelopen zaterdag in de tot feesttent omgebouwde Pekhoeve. 2016-02-06 30plusbal 033Een prachtig versierde en verlichte feesttent, met de bijbehorende Carnavalsmuziek. Met recht een Gold Edition. Tussen acht en tien liep de zaal vol en konden de bezoekers prima Carnaval vieren. Een avond die nog meer exposure kreeg vanwege het optreden van Thom van Aert. Met zijn repertoire ging de sfeer nog meer omhoog. Het 30plusbal heeft wederom laten zien dat deze avond bij heel veel Bosuilen en Bosuilinnen steevast in de agenda staat. Mooi om te zien dat Carnaval in het Bosuilendorp een belevenis is. Op naar de volgende Edition. 

CARNAVALSMIS
Altijd weer een bijzonder moment , zo’n Carnavalsmis tijdens de feestelijke dagen. Tijd om even tot bezinning te komen. 2016-02-06 carnavalsmis 13Dit jaar een bijzondere mis, enerzijds vanwege het 50-jarig bestaan van het Carnaval in Ulvenhout en anderzijds vanwege het feit dat Rob van Uden voor het laatst voorging tijdens de Carnavalsmis. Mogelijk is dit laatste een reden geweest dat Rob van Uden samen met de muzikanten Pim van Ginneken en Frank van Es twee mooie nummers zong. Een mooie verrassing tijdens deze mis, die verder door de Bosuilen en de Boskuikens van de bijbehorende Carnavalsklanken werd voorzien. Chapeau voor de muzikanten. Prins Ad XVI dankte in zijn toespraak de organisatie en Rob van Uden. Verder gaf hij aan trots te zijn om de saamhorigheid in het Bosuilendorp, het dorp van Goud, dat deze dagen extra glans kreeg vanwege het Carnavalsthema van dit jaar, “ we goan veur Goud”.