Uitslagen Sauwelen 2016

IMGP1258

Jeugdoppersauwelaars Janneke en Victor

Op vrijdagmiddag hebben 8 duo´s jeugdsauwelaars en 1 solo jeugdsauwelaar van de basisscholen De Klokkebei en De Rosmolen hun medeleerlingen, leerkrachten en ouders verrast met hun sauwelacts. De winnaars van het jeugdsauwelen zijn Janneke van Gils en Victor Huijben met hun sauwel als schooldirecteur en schooldirectrice. Zij mogen zich Jeugdoppersauwelaar noemen.

2016-01-29 oppersauwelaar Niek Roovers web

Oppersauwelaar 2016: Niek Roovers

Tijdens de Bosuilse Sauwelavonden op vrijdag en zaterdagavond mochten de winnaars van het jeugdsauwelen met hun sauwel optreden. Dat is best spannend voor zo´n uitverkochte zaal in de Pekhoeve.
Na het optreden van de jeugd namen 6 volwassen sauwelaars in de sauwelton plaats om hun sauwel ten gehore te brengen. Na het optreden op zaterdagavond werd de oppersauwelaar bekend gemaakt door prins Ad XVI. De Bosuilse Oppersauwelaar 2016 is Niek Roovers.

Een overzicht van de deelnemers aan het sauwelen kunt u vinden op de website van Bosuilendorp.

De foto’s van het jeugdsauwelen, het sauwelen op vrijdagavond en zaterdagavond kunt u bekijken op deze website.
De video’s van het sauwelen 2016 staan op het Youtube kanaal sauwelen Bosuilendorp   Op dit Youtube kanaal staan alle sauwels vanaf  2009. De sauwels zijn op video vastgelegd door Wim de Constant Rebecque.  Ze laten u proeven aan de kwaliteit en de sfeer van de Bosuilse Sauwelavonden.