Open dag wagenbouwers Bosuilendorp 23 januari

2015-02-15 carnavalswagen op SlotlaanAltijd al mee willen doen met het bouwen van een Grote Carnavalswagen of gewoon nieuwsgierig? Op 23 januari houden de Bosuilse Carnavalsbouwers in de oude brandweerkazerne aan de Slotlaan 104 in Ulvenhout open dag met een speciaal ochtendprogramma voor de kinderen waar ze echt mogen meehelpen. In de middag is iedereen welkom. 

Tussen 10.00 en 12.00 uur is er een speciaal kinderprogramma waar je kan zien hoe de poppen gemaakt worden van kippengaas, hoe er …..gelast wordt en hoe er tot in detail geplakt en geverfd wordt! De kinderen krijgen de mogelijkheid om mee te helpen met het vormen van kippengaas en te helpen met plakken om te ervaren hoe dit allemaal tot stand komt. Dit gebeurt onder de professionele begeleiding van de ervaren bouwers. Natuurlijk zorgt de S.U.C (Stichting Ulvenhouts Carnaval) voor limonade en wat lekkers.

In de middag is het open dag voor alle nieuwsgierige Ulvenhouters in de Carnavalbouwloods!! Dit geeft je de kans om alle resultaten te komen bewonderen, uitleg te krijgen en van advies te dienen. Ook voor deze groep gegadigden wordt gezorgd voor een heerlijk natje en droogje.

Dus: deze dag is voor iedereen, maak kennis met het bouwen voor de Optocht en kruip in de huid van de bouwer!!