En de Gouden Gulle Uil 2016 is …

2015-11-05 sponsoravond Gullen Gouden Uil Smaakt 2

Gouden Uil 2016 Pieter Dirven van de Smaakspecialist

De zevende editie van de Bosuilse Sponsoravond stond als een huis door de gedegen voorbereiding van Joep van den Maagdenberg & Theo Valkenburg van de S.U.C sponsorcommissie. De avond werd voortvarend geopend met het motto 2015-2016: “We gaon veur goud”. Dat was uiteraard ook de opzet van de sponsoravond die 5 november jongstleden plaatsvond in Boerderij De Pekhoeve.

BRAINSTORMEN…..
Na de ontvangst met koffie en een lekkernij van Maré verdeelde het aanzienlijke gezelschap zich in drie groepen over de gerenoveerde Boerderij De Pekhoeve. 2015-11-05 sponsoravond discussie brainstormsessieIn de Goeikamer, Graanzolder en Schouw werd gebrainstormd over het Ulvenhoutse Carnaval, de Sauwelavond en de sponsoravond. Op post-its kon iedereen zijn of haar ideeën kwijt. Een rijke input waarmee de sponsorcommissie gaat kijken naar hetgeen gerealiseerd kan worden.

De boodschap van het bestuur was duidelijk: de (financiële) steun van sponsoren is nodig om de continuïteit van het feest te garanderen. Zonder geïnteresseerd te zijn in een gedetailleerde financiële verantwoording gaven verschillende sponsoren wel aan een globale begroting te willen zien, zodat zij kunnen meedenken over de financiële toekomst van ons culturele erfgoed.

VAN EGO NAAR ECO
Rond half tien nam Tony Bosma, futurist/trendwatcher van Extend Limits uit Ulvenhout het publiek mee in zijn kijk op de toekomst. 2015-11-05 sponsoravond gastsprekerTony behoort sinds oktober 2015 tot de honderd invloedrijkste trendwatchers ter wereld. Wat volgde, was een prikkelende presentatie over de staat waarin onze planeet verkeert en het belang van transitie van onze Westerse consumptiemaatschappij naar een betekenisvolle, circulaire wereld. Ego moet eco worden en aanvoelen, inleven en begrijpen zal essentieel zijn om als anticiperende ondernemer ook in de toekomst succesvol te kunnen zijn.

NIEUWE GULLE GOUDEN UIL
Buiten had JG Sound & Vision ondertussen de jeu-de-boules banen prachtig groen uitgelicht. Door het natte weer moest helaas het geplande toernooi worden afgelast, hetgeen humoristisch werd aangekondigd met: “We laten de boule de boule”.

2015-11-05 sponsoravond Gullen Gouden Uil Smaakt 1Bij afwezigheid van d’n Mechel (Jos Verheijen) nam voorzitter Frank Husson de veilinghamer ter hand. In een jolige atmosfeer waren het Pieter en Bergje Dirven die er met de buit vandoor gingen. Zij mogen zich met hun biologische foodlabel ‘SMAAKT’ de nieuwe Gulle Gouden Uil 2016 van het Bosuilendorp noemen en nemen hiermee het stokje over van De Gezellin.

Een gezellige borrel met heerlijke hapjes van Comida y Bebida volgde, waarbij de nodige contacten werden gelegd dan wel verstevigd. Een geslaagde, geanimeerde en zinvolle avond!