Bosuils Jeugdprogramma Carnaval 2015

2015-02-05 WNG Jeugdprogramma Carnaval 2015 JeugddiscoNog maar een paar dagen en dan barst Carnaval weer los in het Bosuilendorp. Jij bent er toch ook bij? We hebben speciaal voor jullie een vet cool programma samengesteld!

VRIJDAG 13 FEB: OPENING CARNAVAL BASISSCHOLEN
Op Carnavalsvrijdag openen we samen met jullie het Carnaval. Op school hebben jullie natuurlijk jullie eigen programma. Om 12.30 uur onthullen we samen de door jullie beplakte Branduilen op de Craenlaer in Ulvenhout. Daarna gaan we op het Bosuilenplein Uilien de cape omhangen.

VRIJDAG 13 FEB: JEUGDDISCO PEKHOEVE
Ben je tussen de 10 en 15 jaar? Trek dan je mooiste Carnavalskleren aan en leef je uit tijdens de Jeugdddisco in de Pekhoeve van 20.00 – 22:30 uur. Voor maar 2 euro kun je daar een hele gave avond hebben. Dat wil je niet missen!

ZATERDAG 14 FEB: V.L.U.G. BAL
Vanaf 13.30 uur kun je weer terecht in de Flamingobar voor het groots V.L.U.G.-bal. Kom dus met je vader, moeder, opa, oma, maar vooral met je vriendjes en vriendinnetjes, dan maken we er met zijn allen weer een dolle boel van dit jaar.

ZONDAG 15 FEB: GROTE OPTOCHT
Om 14.00 uur vertrekt de optocht aan de Molenstraat, ter hoogte van bergmolen De Korenbloem. Vanaf 15.00 uur neemt Prins Keeskènze XV voor het laatst het defilé af op het Dorpsplein, de beste plek tijdens optocht. Onze keukenprinsessen schenken hier gratis soep en natuurlijk is er voldoende te drinken. De prijsuitreiking van de kinderoptocht is om 17.00 uur in de Pekhoeve. Er zijn dit jaar veel jonge deelnemers, dus het zal spannend worden!

MAANDAG 16 FEB: LIMONADEBAL
Om 14.00 uur kun je terecht in de Pekhoeve voor het Limonadebal, met natuurlijk weer de grootste Joker verkiezing. Laat je fantasie dus helemaal gaan en kleed je op je allermooist aan!

DINSDAG 17 FEB: KINDERMIDDAG
De laatste Carnavalsmiddag voor de jeugd begint om 14.00 uur in de Flamingobar. ’s Avonds om 19.15 uur vertrekken we daarvandaan voor de fakkeltocht naar de Uilenverbranding op het grasveld bij de Pekhoeve om 19.30 uur ter afsluiting van een vast weer geweldig Carnaval.