Bosuilse carnavalskrant 2015

2015-02-06 Havando voorpagina uilenroep2015Open het PDF bestand

De Uilenroep is de afgelopen week weer huis aan huis bezorgd in het Bosuilendorp. Heeft u hem niet gehad dan kunt u hem hier lezen. (opent in in een nieuw venster, even geduld)
In de Uilenroep is een klein foutje geslopen. Eén van de leden van de jeugdraad staat er niet in. Hieronder stelt zij zich voor.

 

 

 

2015-02-12 Uilenroep nagekomen stukje Maaike HopDag allemaal,

Ik ben Maaike. Ik ben 11 jaar en zit in groep 8 van De Rosmolen. Dit is het tweede jaar dat ik lid ben van de Jeugdraad. Ik heb er veel zin in, want vorig jaar was het erg gezellig. Mijn hobby’s zijn o.a. lezen, badminton en muziek. Ik speel saxofoon bij de Harmonie. Misschien zien jullie me dus ook wel meespelen met de Bosuilen dit jaar. Ik wens iedereen heel veel lol!

Groetjes,

Maaike