Witte gij du Carnavalsnieuwkes al?

Nog maar een paar weken, en dan barst Carnaval in het Bosuilendorp weer los. Hierbij een paar exclusieve tips over activiteiten voorafgaand aan, tijdens en na Carnaval voor een topervaring!

30 & 31 JAN: BEZORGEN UILENROEP

Doet u ook open voor de gratis Carnavalskrant van Bosuilendorp? Vergeet ons dan niet te steunen door het kopen van een embleem!

6 & 7 FEB: SAUWELEN

Twee avonden entertainment van de bovenste plank! Zaterdagavond is overigens al helemaal uitverkocht en voor de vrijdag is nog maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Wilt u nog een kaartje, dan moet u dus snel zijn. Te koop bij Maré Patisserie op donderdag en vrijdag van 09.00 – 18.00 uur en op zaterdag van 09.00 – 17.00 uur.

Overigens is dit jaar ook het Jeugdsauwelen op vrijdagmiddag 6 februari in de Pekhoeve gratis toegankelijk voor publiek. Aanvang 13.00 uur.

2014-02-21 Jeugdsauwelaars Ulvenhout 2014 web

Vanaf het Sauwelen mag de Bosuilenvlag uit en de Bosuilensjaal aan!

8 FEB: WORST NAAR CLARA

Traditiegetrouw stemmen wij de weergoden gunstig door het offeren van worsten aan Clara. Gaat u mee met deze ludieke tocht naar Clara voor mooi weer tijdens de Bosuilse optocht? U kunt zich aanmelden via worstnaarclara@bosuilendorp.nl  Om dit evenement mogelijk te maken, wordt een bijdrage van € 5,00 per persoon gevraagd voor de huifkarrit (speciaal tarief voor kids). 8 februari verzamelen we om 12.00 uur bij Café Christianen aan de Dorpstraat in Ulvenhout. Voor het volledige programma van deze dag verwijzen wij u naar het artikel elders in uw weekblad.

13 – 17 FEB: CARNAVAL

Bekijk het volledige programma op onze vernieuwde site: www.bosuilendorp.nl.

14 FEB: 30PLUS BAL VALENTINE EDITION

Een topavond in het Bosuilendorp! Met DJs Wim & Pim en … Rudi Rozenberg. Een avond om niet te missen. Zeker niet nu het een Valentine edition is! Carnaval is in the air . . .

15 FEB: OPTOCHT

Zondag is natuurlijk de dag van de optocht. Vanaf 15.00 uur neemt Prins KeesKénze XV het defilé af op het Dorpsplein, de beste plek tijdens de optocht. Onze keukenprinsessen schenken gratis soep en vanzelfsprekend is er voldoende te drinken. U kunt hier met Ulfjes betalen: het enige muntje dat tijdens Carnaval bij alle deelnemende horeca in het Bosuilendorp gebruikt kan worden.

18 FEB: HARING HAPPEN

Lekker even napraten onder het genot van een harinkje, uiteraard met een heerlijke korenwijn. Locatie: Pekhoeve. Tijd: 16.00 uur.

14 MRT: HALFVASTENBAL

Noteer deze datum alvast in uw agenda. Meer informatie volgt later.