Uilenroep en embleemverkoop 2015 Ulvenhout

Traditiegetrouw wordt ook dit jaar een week voor het Sauwelen de Uilenroep, de Bosuilse carnavalskrant, gratis verspreid in heel Ulvenhout. Vrijdag 30 januari en zaterdag 31 januari  kunnen inwoners van het dorp aan de Mark één van de vele vrijwilligers aan de deur verwachten. De bezorgers zijn onder andere herkenbaar aan de felgroene tas die ze bij zich hebben. De Uilenroep van dit jaar is overigens een heus collector’s item met een, zoals eerder in uw weekblad gemeld, door de Ulvenhoutse tweeling Paul en Dirk Huijben ontworpen voorkant. Wat u echter nog niet wist, is dat ook de achterkant van hun hand is.

Het verspreiden van de Uilenroep is geen kwestie van ‘folderen’……De carnavalskrant wordt bij zoveel mogelijk huizen in Ulvenhout persoonlijk, gratis, aangeboden. U kunt dan ook meteen het carnavalsembleem van dit jaar kopen. Hiermee steunt u het Carnaval in Ulvenhout. En u houdt uw verzameling emblemen compleet!

Van vrijdag 30 januari t/m zondag 1 februari zullen vrijwilligers zich door Ulvenhout begeven om de krant en de emblemen te bezorgen. Dit kan ook ’s avonds gebeuren. Misschien wordt er dus iets later aangebeld dan u gewend bent.  Doet u de deur alstublieft tóch open! Het is goed volk, met een missie: u op de hoogte brengen van wat er allemaal speelt in het dorp tijdens Carnaval.

Lees de artikelen van de vele verenigingen die het Bosuilendorp rijk is. En maak kennis met de Prins, de Jeugdprinses en hun gevolgen. Ook vindt u natuurlijk het volledige Bosuilse carnavalsprogramma zodat u precies weet waar het dit jaar allemaal te doen is met Carnaval in het Bosuilendorp. En ook in de periode daarvoor natuurlijk, zoals bijvoorbeeld het Sauwelen op 6 en 7 januari.

Mocht u nog interesse hebben om één van de twee Sauwelavonden bij te wonen, haast u zich dan. De kaarten zijn namelijk al grotendeels uitverkocht. De resterende kaarten zijn te koop bij Maré op donderdags en vrijdags van 09.00 uur tot 18.00 uur en ‘s zaterdags van 09.00 uur tot 17.00 uur.

U ziet, u mag deze krant niet missen. Veel leesplezier alvast!!!