Héét van de Naold …, jeudig talent laat zich gelden

Deze week vragen we graag uw aandacht voor de winnaars van de ontwerpwedstrijd voor de kaft van de Uilenroep, de Carnavalskrant van het Bosuilendorp. Daarvoor is dit jaar zoals u zich mogelijk herinnert een ontwerpwedstrijd  georganiseerd, met als trotse winnaars de broers Paul en Dirk Huijben. Zodra de wedstrijd was uitgeschreven, zijn de broers direct aan de slag gegaan met een mooi resultaat tot gevolg.

In hun ontwerpen komt het motto van dit jaar terug en is plaats ingeruimd voor de Uil van het Bosuilendorp. Ja, het Bosuilendorp, daar wonen de broers graag en daar laten ze zien dat ze van alles in hun mars hebben.

Tijdens het gesprek van afgelopen zondag vertelden ze uitbundig over hun Carnavalsactiviteiten: het volgen van Sauwelles in groep 7 van de Rosmolen, het meehelpen met de bouw van de wagen van CV de Boereknuppels door, zoals ze zelf zeggen, te gazen, te plakken en te verven. En dan gaan ze natuurlijk half februari meedoen met de Grote Optocht.  Voorzichtig dromen ze er al van daar over een aantal jaren als jeugdvereniging aan te kunnen meedoen.

En oh ja, bij dit alles hebben ze ook nog eens tijd gehad om afgelopen zaterdag Sauwelkaarten  te kopen voor de leden van CV de Dobbers en CV de Boereknuppels.

Petje af voor deze twee jeugdige Carnavalsvierders, die deze weken dus druk bezig zijn om mee te helpen aan een geslaagd Carnaval in het Bosuilendorp.