Inschrijving Optocht Bosuilendorp 2015

Beste carnavalsvierders,

Het carnavalsseizoen gaat bijna weer van start en dus staat ook de optocht eraan te komen. Zondag 15 februari 2015  gaat het weer gebeuren. Ook dit jaar geldt natuurlijk: geen optocht zonder inschrijvingen.

Omdat de opkomst bij de inschrijfavond erg blijkt tegen te vallen, is dit jaar voor een andere aanpak gekozen. Deelnemers kunnen zich aanmelden door ….. 2015-01-19 Inschrijfformulier grote optocht 2015 v2het inschrijfformulier per mail op te sturen naar optocht@bosuilendorp.nl, of door het inschrijfformulier af te geven bij Freek Heemskerk, Oude Beekhoek 1, te Ulvenhout. Het inschrijfformulier kunt u vinden op de website www.bosuilendorp.nl.

Net als vorig jaar telt voor carnavalswagens, dat deze aantoonbaar verzekerd moeten zijn (let op: dit valt bijna nergens meer onder tractorpolissen) en dat dit vooraf bekeken moet worden door de Ulvenhoutse bouwadviescommissie. Een kopie van het verzekeringsbewijs dient 2 weken voor de optocht in het bezit te zijn van de optochtcommissie. Wagens kunnen zich tot uiterlijk 2 weken voor de optocht inschrijven. Onder carnavalswagens worden alle zelfrijdende motorische wagens verstaan, evenals alles dat wordt voortbewogen door een gemotoriseerd voertuig. Wagens zonder verzekering en zonder controle door de bouwadviescommissie moeten wij helaas uitsluiten van de optocht.

Vorig jaar hebben wij de mogelijkheid geboden om wagens te verzekeren via een collectieve verzekering, geregeld door de S.U.C. Dit aanbod is er dit jaar niet. U dient dus zelf voor uw verzekering te zorgen. Begin hier op tijd mee.

Vragen over verzekeringen kunt u ook stellen via het eerder vermelde e-mailadres: optocht@bosuilendorp.nl.

Commissie Optocht en Techniek

Freek Heemskerk